De Blitzz Toverkist bevat alles wat je nodig hebt voor een uniek kinderfeest.

Plaatje beesten

Op een dag is al het eten op, de klimop voor de giraffen, de bananen voor de apen, de blaadjes voor de olifanten en nog veel meer. Nu moeten ze naar de andere kant van het bos maar dat durft niemand, want daar woont de sterke leeuw Tom. Ze beleven alle spannende avonturen die je in de natuur kunt tegenkomen: sneeuwstormen, kolkende rivieren en donkere wouden. Ze overwinnen alle hindernissen, tot ze de leeuw tegenkomen…

 


Thema: Beestenbende
(voor jongens en meisjes van 3-7 jaar)

De Blitzz Toverkist bevat een prachtig decor, kostuums, muziekinstrumenten, spelletjes en een draaiboek waarin het hele feest staat omschreven. Alles wat u nodig heeft voor een uniek feest, u hoeft verder alleen nog maar voor een sapje en een versnapering te zorgen.

Uit het ei van Hermalijn de Tovervogel komt een spannend verhaal. De fantasie van de kinderen wordt daarbij volop geprikkeld en gestimuleerd. 

U kunt de toverkist ophalen of thuis laten bezorgen, eventueel met spelleider die het 3 uur durende programma voor u verzorgt. Ook is er een mogelijkheid om een compleet draaiboek te laten maken voor uw bruiloft of bedrijfsfeest. Vraag naar de mogelijkheden!


Wat zit er in de Beestenbende Toverkist:

- Het grote toverei van Hermalijn
- 8 kleine tovereieren (daar staat in wie je mag zijn)
- Hermalijn de Tovervogel
- Schmink met een boek vol schminkvoorbeelden
- Prachtig handgemaakt decor
- Draaiboek inclusief handleiding voor het hele feest
- Kostuums met alles erop en eraan
- Een bijpassend spannend verhaal
- Muziekinstrumenten
- Een cadeautje voor alle feestneuzen
- Knutselactiviteit

8 verschillende dierenpakken: Aap, tijger, papegaai, olifant, kikker, grizzly beer, witte beer, kangoeroe, krokodil, kruiptunnel, muziek, manden fruit, blinddoek, springzakken, fles met echte schatkaart (kroniek) en een dik zwart touw die wij gebruiken om aan de overkant te komen...

Handleiding
Voordat u aan het draaiboek begint is er een kleine handleiding. Daar staan een paar belangrijke punten in, die u de rol als begeleider makkelijker kan maken.

Draaiboek
Voor ongeveer 3 uur feestplezier. In het draaiboek staat de hele feestmiddag omschreven. Zo weet u als begeleider van het spel wat er gaat gebeuren.

Bij de Toverkist zit ook een knutselactiviteit, die kunt u gebruiken wanneer u denkt dat daar het juiste moment voor is… Zitten de kinderen allemaal lekker in het spel, dan wacht u tot het laatste moment… Zijn de kinderen toe aan een rust moment, dan is er de mogelijkheid om te knutselen.

Het spel kan zowel binnen als buiten gespeeld worden. Het decor is 3 x 2 meter en kan door middel van een touw in de huiskamer, bos of in de tuin opgehangen worden.