De Blitzz Toverkist bevat alles wat je nodig hebt voor een uniek kinderfeest.

Plaatje dans

Met deze swingende toverkist kunnen de kinderen kennis maken met de onwijs leuke dans uit de verschillende landen… We dansen samen de wereld rond. Flamenco dansen op Spaanse muziek, we gaan naar de Noord Afrikaanse landen en dansen de slangendans, samen dansen op de Samba en laten we de Caribische muziek niet vergeten… Wie wil een plaksnor, poncho en een sombrero op?Thema: Dans om de wereld 

(voor meisjes en jongens van 4-10 jaar)

De Blitzz Toverkist bevat een prachtig decor, kostuums, muziekinstrumenten, spelletjes en een draaiboek waarin het hele feest staat omschreven. Alles wat u nodig heeft voor een uniek feest, u hoeft verder alleen nog maar voor een sapje en een versnapering te zorgen.

Uit het ei van Hermalijn de Tovervogel komt een spannend verhaal. De fantasie van de kinderen wordt daarbij volop geprikkeld en gestimuleerd. 

U kunt de toverkist ophalen of thuis laten bezorgen, eventueel met spelleider die het 3 uur durende programma voor u verzorgt. Ook is er een mogelijkheid om een compleet draaiboek te laten maken voor uw bruiloft of bedrijfsfeest. Vraag naar de mogelijkheden!


Wat zit er in de Dans om de wereld Toverkist:


- Het grote toverei van Hermalijn
- 8 kleine tovereieren (daar staat in wie je mag zijn)
- Hermalijn de Tovervogel
- Schmink met een boek vol schminkvoorbeelden
- Prachtig handgemaakt decor
- Draaiboek inclusief handleiding voor het hele feest
- Kostuums met alles erop en eraan
- Een bijpassend spannend verhaal
- Muziekinstrumenten
- Een cadeautje voor alle feestneuzen
- Knutselactiviteit


Een Limbo stok, buikdanspakjes, Afrikaanse hoofddeksels, poncho's, prachtige tooien, grote sombrero, Spaanse jurken, rokjes uit Hawai, pakjes van het Caribische eiland Trinidad, kompas, mand met de slang Madusa, fluit, sieraden doos, boa's, cd speler met muziek, sambaballen en veilige kaarsen om er een knusse sfeer van te maken.....

Handleiding
Voordat u aan het draaiboek begint is er een kleine handleiding. Daar staan een paar belangrijke punten in, die u de rol als begeleider makkelijker kan maken.

Draaiboek
Voor ongeveer 3 uur feestplezier. In het draaiboek staat de hele feestmiddag omschreven. Zo weet u als begeleider van het spel wat er gaat gebeuren.

Bij de Toverkist zit ook een knutselactiviteit, die kunt u gebruiken wanneer u denkt dat daar het juiste moment voor is… Zitten de kinderen allemaal lekker in het spel, dan wacht u tot het laatste moment… Zijn de kinderen toe aan een rust moment, dan is er de mogelijkheid om te knutselen.

Het spel kan zowel binnen als buiten gespeeld worden. Het decor is 3 x 2 meter en kan door middel van een touw in de huiskamer, bos of in de tuin opgehangen worden.