De Blitzz Toverkist bevat alles wat je nodig hebt voor een uniek kinderfeest.

Plaatje heks

Wie laat de mooiste tover- en heksenkunsten zien? Toverdrank maken van wormen, slakken, spelen met de harige tarantella’s en handgrote vogelspinnen, leren tellen op een hout gesneden telraam, de heksen en tovenaars dans, een les uit het heksenboek vol wijsheid (handleiding voor de vliegkunst)… Wiebelend met je tenen in de heksensloffen op de heksenbezem de lucht in...

 

 


Thema: Heksen en tovenaars
(voor meisjes en jongens van 4 - 8 jaar)

De Blitzz Toverkist bevat een prachtig decor, kostuums, muziekinstrumenten, spelletjes en een draaiboek waarin het hele feest staat omschreven. Alles wat u nodig heeft voor een uniek feest, u hoeft verder alleen nog maar voor een sapje en een versnapering te zorgen.

Uit het ei van Hermalijn de Tovervogel komt een spannend verhaal. De fantasie van de kinderen wordt daarbij volop geprikkeld en gestimuleerd. 

U kunt de toverkist ophalen of thuis laten bezorgen, eventueel met spelleider die het 3 uur durende programma voor u verzorgt. Ook is er een mogelijkheid om een compleet draaiboek te laten maken voor uw bruiloft of bedrijfsfeest. Vraag naar de mogelijkheden!


Wat zit er in de heksen en Tovenaars Toverkist:


- Het grote toverei van Hermalijn
- 8 kleine tovereieren (daar staat in wie je mag zijn)
- Hermalijn de Tovervogel
- Schmink met een boek vol schminkvoorbeelden
- Prachtig handgemaakt decor
- Draaiboek inclusief handleiding voor het hele feest
- Kostuums met alles erop en eraan
- Een bijpassend spannend verhaal
- Muziekinstrumenten
- Een cadeautje voor alle feestneuzen
- Knutselactiviteit

Doris de zwarte kater, een hand grote tarantella, 8 heksen en tovenaars kostuums, 8 hoeden, heksenketel,  driepoot, rook voor in de ketel, 6 potjes met tover en heksenkruiden, 8 heksen neuzen, 1 toverstaf, een doos met spinnenweb en draken drol, het grote heksenboek, het oude telraam en natuurlijk de heksenbezem om te kunnen vliegen......

Handleiding
Voordat u aan het draaiboek begint is er een kleine handleiding. Daar staan een paar belangrijke punten in, die u de rol als begeleider makkelijker kan maken.

Draaiboek
Voor ongeveer 3 uur feestplezier. In het draaiboek staat de hele feestmiddag precies omschreven. Zo weet u als begeleider van het spel wat er gaat gebeuren.

In de Toverkist zit ook een knutselactiviteit, die kunt u gebruiken wanneer u denkt dat daar het juiste moment voor is… Zitten de kinderen allemaal lekker in het spel, dan wacht u tot het laatste moment… Zijn de kinderen toe aan een rust moment, dan is er de mogelijkheid om te knutselen. Bijvoorbeeld een enge spin in een spinnenweb...

Het spel kan zowel binnen als buiten gespeeld worden. Het decor is 3 x 2 meter en kan door middel van een touw in de huiskamer, bos of in de tuin opgehangen worden.