De Blitzz Toverkist bevat alles wat je nodig hebt voor een uniek kinderfeest.

Plaatje indiaan

Er was eens een klein Indiaantje, Slimme Beer genaamd. Slimme Beer en zijn vrienden hadden nooit zorgen totdat de magische steen van het kamp verdwenen was. Door de magische toversteen was er altijd lekkere vis, mooi weer en iedereen was altijd vrolijk. De enige plek waar de magische toversteen kan zijn is in het Noordoosten op de berg ‘Cherokee’. De volgende morgen voordat de zon was opgekomen, gingen Slimme Beer en zijn vrienden op pad…


Thema: Indianen

(voor meisjes en jongens van 4 - 8 jaar)

De Blitzz Toverkist bevat een prachtig decor, kostuums, muziekinstrumenten, spelletjes en een draaiboek waarin het hele feest staat omschreven. Alles wat u nodig heeft voor een uniek feest, u hoeft verder alleen nog maar voor een sapje en een versnapering te zorgen.

Uit het ei van Hermalijn de Tovervogel komt een spannend verhaal. De fantasie van de kinderen wordt daarbij volop geprikkeld en gestimuleerd. 

U kunt de toverkist ophalen of thuis laten bezorgen, eventueel met spelleider die het 3 uur durende programma voor u verzorgt. Ook is er een mogelijkheid om een compleet draaiboek te laten maken voor uw bruiloft of bedrijfsfeest. Vraag naar de mogelijkheden!


Wat zit er in de Indianen Toverkist:


- Het grote toverei van Hermalijn
- 8 kleine tovereieren (daar staat in wie je mag zijn)
- Hermalijn de Tovervogel
- Schmink met een boek vol schminkvoorbeelden
- Prachtig handgemaakt decor
- Draaiboek inclusief handleiding voor het hele feest
- Kostuums met alles erop en eraan
- Een bijpassend spannend verhaal
- Muziekinstrumenten
- Een cadeautje voor alle feestneuzen
- Knutselactiviteit

- Een echte Tipi, bizonhuid, dromenvanger, trommels, jurken en indianenpakken, tooien, berenpoten, waterflessen, fles met schatkaart (kroniek), de Toverkip met Toversteen, indianenkettingen, materialen om te spoorzoeken, kaarten met indianentaal en een kompas om de weg na het spel naar huis te vinden............

Handleiding
Voordat u aan het draaiboek begint is er een kleine handleiding. Daar staan een paar belangrijke punten in, die u de rol als begeleider makkelijker kan maken.

Draaiboek
Voor ongeveer 3 uur feestplezier. In het draaiboek staat de hele feestmiddag omschreven. Zo weet u als begeleider van het spel wat er gaat gebeuren.

Bij de Toverkist zit ook een knutselactiviteit, die kunt u gebruiken wanneer u denkt dat daar het juiste moment voor is… Zitten de kinderen allemaal lekker in het spel, dan wacht u tot het laatste moment… Zijn de kinderen toe aan een rust moment, dan is er de mogelijkheid om te knutselen.

Het spel kan zowel binnen als buiten gespeeld worden. Het decor is 3 x 2 meter en kan door middel van een touw in de huiskamer, bos of in de tuin opgehangen worden.