De Blitzz Toverkist bevat alles wat je nodig hebt voor een uniek kinderfeest.

Kinder verkleedkleren

Kinder verkleedkleren zorgen ervoor dat uw kind zich even helemaal in kan leven in een ander personage. Zo stimuleert u de fantasie en de creativiteit van uw kleine. Dit is ook het uitgangspunt van Blitzz geweest om kleding voor kinderen toe te voegen aan haar themakisten. Deze kisten bestaan uit meer dan alleen kinder verkleedkleren; zij voorzien namelijk in alle benodigdheden voor een uniek, verkleed kinderfeestje!

Kinder verkleedkleren als beginpunt voor een unieke verjaardag!

De kostuums die door Blitzz geleverd worden, zijn aangevuld met allerlei spullen die de beleving voor de kinderen compleet maken. De Toverkisten bevatten namelijk een compleet verhaal en alle benodigdheden om dit verhaal tot leven te wekken. Zo is er het ‘Rovers en Piraten’-thema. Dit fantasierijke verhaal komt tot zijn recht doordat er niet alleen piratenkostuums in de kist zitten, maar ook een passend zeemansdecor, verschillende piratenspellen en vele andere passende accessoires. Het bijgevoegde draaiboek zorgt ervoor dat u alles in goede lijnen kan leiden en de kinderen volledig op zullen gaan in de fantasie. Dit levert prachtige plaatjes op en voor zowel u als de kinderen een onvergetelijke dag! 

Een verjaardagspartijtje met kinder verkleedkleren is méér dan alleen gezelligheid! 

Elke ouder wilt dat een kind zich op alle vlakken zo goed mogelijk ontwikkelt. De themakisten met kostuums zorgen ervoor dat kleuters en peuters spelenderwijs werken aan hun creativiteit, terwijl de bijbehorende spelletjes andere vaardigheden stimuleren. Zo heeft het feestje een positieve invloed op de snelheid en behendigheid en zorgen de verhaallijnen ervoor dat er geleerd wordt om samen te werken en spulletjes te delen. 

Beschikbaarheid van de verkleedkisten

De themakisten met kinder verkleedkleren kunt u ophalen of laten bezorgen vanaf 75 euro. Het is hierbij mogelijk om tevens begeleiding erbij te huren, zodat u volledig zonder zorgen kunt genieten van het plezier van de kinderen. 

Kinder verkleedkleren op het feest van uw kleine: een onvergetelijke, verantwoorde feestdag!  Kijk hier welke thema’s en outfits er zijn!