De Blitzz Toverkist bevat alles wat je nodig hebt voor een uniek kinderfeest.

Kinderfeest Thema

Een kinderfeest thema bedenken hoeft niet meer!

Het bedenken van een kinderfeest met thema is nooit gemakkelijk. De interesses van uw kinderen zelf zullen hierbij natuurlijk een grote rol spelen, maar ook de uitvoerbaarheid van het idee is zeker van belang. Om u hierin tegemoet t e komen, heeft Blitzzfeest kant-en-klare thema’s ontwikkeld onder de noemer ‘de Toverkist van Blitzz’. Deze toverkisten voorzien u niet alleen van een kinderfeest thema, maar zorgen er ook voor dat u direct alle benodigdheden voor een geslaagd verjaardagspartijtje heeft.

Een kinderfeest thema voor elke interesse

Geen kleuter of peuter is hetzelfde en de voorkeuren kunnen dan ook wel eens verschillen. Daarom zijn er zeer diverse thema’s in het leven geroepen, waardoor er uiteindelijk voor ieder wat wils is. De bedenker van de kisten heeft een pedagogische achtergrond, waardoor zij vele inzichten verworven heeft in de behoeftes en de ontwikkeling van kinderen. Zo zorgt het unieke kinderfeest thema niet alleen voor een gezellige en geslaagde dag, maar draagt deze ook nog eens bij aan de ontwikkeling. Blitzz heeft kisten voor de volgende thema’s:

-Rovers en Piraten

-Beestenboel

-Heksen en Tovenaars

-Dans om de Wereld

-Indianen

-Kabouters en Dwergen

Waardoor is een kinderfeest met thema van Blitzz compleet?

De themakisten staan garant voor een fuif met alles erop en eraan. Er zijn 8 unieke kostuums aanwezig, die in combinatie met de bijgeleverde schmink ervoor zorgen dat de kinders zich helemaal in hun rol kunnen inleven. Deze rol zullen ze nodig hebben om goed in de grote verhaallijn te passen. Er is tevens een origineel decor aanwezig, waardoor de omgeving voor de kinderen echt tot leven komt. De bijpassende handgemaakte voorwerpen zijn een prachtige aanvulling op deze setting. Het grote verhaal wordt aan elkaar geweven met behulp van een draaiboek en vele verschillende spelletjes, zodat iedereen lekker actief bezig is! 

Mogelijkheden

Het is mogelijk om de themakisten op te halen of te laten bezorgen. Hierbij heeft u tevens de optie om er professionele begeleiding bij te nemen, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. 

Wilt u ook een themakist van Blitzz voor uw kinderpartijtje? Kijk dan hier voor de prijzen.