De Blitzz Toverkist bevat alles wat je nodig hebt voor een uniek kinderfeest.

Kinderfeest Thuis

Wanneer uw kind dan eindelijk jarig is, zijn er een hoop mogelijkheden om dat leuk te vieren! Natuurlijk wilt uw zoon of dochter dat zijn of haar feest helemaal het einde is en daarvoor hoeft u zeker niet de deur uit. Om het voor u nog gemakkelijker te maken is er de Toverkist, waardoor u zelf een kinderfeest thuis tot een meer dan origineel partijtje kunt maken! 

Een kinderfeest thuis geven is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Waarom is de Blitzz Toverkist zo’n geweldige optie, wanneer u een kinderfeest thuis wilt geven? Allereerst hoeft u in principe de deur niet uit! De themakisten kunnen namelijk bezorgd of afgehaald worden. Daarnaast bevatten de kisten alle spullen die u nodig heeft om een geslaagd partijtje te geven, met uitzondering van een hapje en een drankje. 

Een creatief en inspirerend kinderfeest thuis met de Blitzz Toverkist ! 

De themakist is niet zomaar een verkleedkist, maar bevat alle ingrediënten voor een geslaagd kinderfeestje thuis.  Er zijn zes thema’s bedacht, die allen op een specifieke doelgroep afgestemd zijn. De thema’s zijn als volgt: 

-Kabouters en Dwergen (2 tot 6-jarigen)

-Indianen (4 tot 8-jarigen)

-Beestenbende (3 tot 7-jarigen)

-Dans om de Wereld (4 tot 10-jarigen)

-Rovers en Piraten (4 tot 8-jarigen)

-Heksen en Tovenaars (4 tot 8-jarigen)

Tijdens het kinderfeest thuis heeft blitzz feest  een uniek decor dat op het thema afgestemd is, handgemaakte voorwerpen, bijpassende spelletjes, muziekinstrumenten, knutselbenodigdheden, schmink en bovenal: geweldige kostuums. De kist wordt tevens aangevuld met een draaiboek, zodat u erg gemakkelijk het feestje kunt indelen en zeker weet dat alles op rolletjes loopt! 

Educatief en inspirerend kinderfeest thuis

De unieke feesten die met de themakist gegeven kunnen worden, zijn niet alleen erg leuk en gezellig, maar dragen ook bij aan de ontwikkeling van de kinderen. De spelletjes bevorderen de snelheid, behendigheid en de concentratie en werken daarnaast uitdagend . Daarnaast zorgt het inleven in de personages ervoor dat de creativiteit en fantasie gestimuleerd worden. Kortom: het Blitzz feest zorgt voor een zeer origineel kinderfeest thuis, dat méér dan gezellig is! 

Bekijk hoe ook u een themakist voor een kinderfeest thuis kunt krijgen