De Blitzz Toverkist bevat alles wat je nodig hebt voor een uniek kinderfeest.

Kinderfeestje Amsterdam

Wanneer u op zoek bent naar een manier op om het leukste kinderfeestje in Amsterdam te organiseren dan introduceren wij de Blitzzfeest toverkist. 

Ideale themakisten voor een kinderfeestje Amsterdam

In deze kist zit alles wat u nodig heeft om een succesvol kinderfeestje in Amsterdam te geven voor uw kind. De toverkist bevat niet alleen leuke kostuums maar ook een verhaal dat wordt aangevuld met voorwerpen, spelletjes en muziekinstrumenten inclusief een draaiboek! Dit draaiboek is een uitgebreide handleiding die een absolute meerwaarde is voor uw kinderfeest in Amsterdam.

Het draaiboek bevat een korte uitleg over hoe de inhoud van de toverkist te gebruiken. Aan bod komen het uitpakken van cadeautjes, schmink en leuke spelletjes. Dit alles in een diverse verschillende  thema’s zoals, kabouters en dwergen, dansen, indianen, piraten en nog veel meer! Alles voor een uniek kinderfeestje in Amsterdam.

Toegevoegde waarde

Op de eerste plaats staat natuurlijk plezier centraal maar er is ook een stukje educatie. De themakisten zijn ontwikkeld door iemand met een pedagogische achtergrond en is heeft tevens ervaring met het ontwikkelen van lesmethodieken. Zo wordt door verschillende spelletjes de ontwikkeling van de kinderen gestimuleerd. 

Er zijn diverse toverkisten geschikt voor kinderen tussen de 2 en 10 jaar. Voor iedere leeftijdsgroep is er een aparte kist die is afgestemd op de juiste leeftijdscategorie. Dit maakt ze dan ook geschikt voor elk kinderfeestje in Amsterdam! 

Voorwaarden, prijzen en mogelijkheden voor het kinderfeestje Amsterdam !

Hoe kom ik aan de themakisten voor een onvergetelijk kinderfeestje in Amsterdam? Dat is heel simpel, u kunt deze heel gemakkelijk online bestellen vanaf 75 euro. Tegen geringe meerprijs is bezorgen en ophalen ook mogelijk! Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om een geheel onbezorgd kinderfeestje in Amsterdam te geven, door gewoon begeleiding erbij te nemen! Uniek, verantwoord en onbezorgd: dát is het type kinderfeest dat u in huis haalt met het Blitzzfeest!

Wilt u het leukste kinderfeestje in Amsterdam geven? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wie meer wil weten kan natuurlijk altijd  een kijkje nemen op de pagina met uitgebreide uitleg.