De Blitzz Toverkist bevat alles wat je nodig hebt voor een uniek kinderfeest.

Kinderfeestje Noord-Holland

Een kinderfeestje in Noord-Holland organiseren en een onvergetelijke indruk op de uitgenodigde kinderen maken? Dat is nog niet zo gemakkelijk. Daarom hebben wij de Blitzzfeest toverkist ontwikkeld.

Thematisch Kinderfeeestje Noord-Holland

Het verschil met andere verkleedkisten die worden aangeboden is de totaaloplossing voor een gezellig kinderfeestje in Noord-Holland. Er zitten niet alleen maar verkleedkleren in. De toverkisten van Blitzzfeest hebben diverse thema’s zoals dansen, kabouters, indianen, rovers, piraten en dieren. De kisten zijn afgestemd op iedere leeftijdsgroep van kinderen tussen de 2 en 10 jaar.

De kist bevat niet alleen leuke kostuums voor een verkleedpartijtjes maar ook spelletjes, schmink, een cadeautje en zelfs een compleet draaiboek. Dit staat garant voor een succesvol kinderfeestje in Noord-Holland dat de kids niet snel zullen vergeten.

In het draaiboek staat hoe de toverkist het centrale onderdeel is van een geslaagd kinderfeestje in Noord-Holland. Het draaiboek, bevat een programma dat goed is voor een aantal leuke activiteiten, in totaal goed voor ongeveer drie uur plezier. In het draaiboek komt natuurlijk ook het uitpakken van cadeautjes aan bod. Hoewel het plezier natuurlijk centraal staat is er ook een educatief element in verwerkt. Zo leren de kinderen er ook iets van.

Mogelijkheden

Wij zijn gevestigd in Loosdrecht, daar kunt u de themakisten afhalen nadat u deze van te voren heeft gereserveerd. U kunt tegen geringe meerprijs er ook voor kiezen om de kist te laten bezorgen en weer te laten ophalen.

Wilt u het leukste kinderfeestje in Noord-Holland geven voor uw kind? Neem dan eens een kijkje op de pagina met uitgebreide informatie over de mogelijkheden voor een uniek kinderfeestje Noord-Holland!