De Blitzz Toverkist bevat alles wat je nodig hebt voor een uniek kinderfeest.

Kinderfeestje thema 

Wanneer u uw kind een speciale verjaardag wilt geven, is het een erg leuk idee om kinderfeestje met thema te organiseren. Dat is natuurlijk makkelijke gezegd dan gedaan, omdat het opzetten van een dergelijk verjaardagspartijtje heel wat tijd en moeite kan kosten. Gelukkig kan het allemaal een stuk gemakkelijker, met de toverkisten van Blitzz! Een kinderfeestje thema is op die manier namelijk binnen no-time in huis! Wat kunt u verwachten in deze complete kisten en hoe zorgen zij voor de volledige aankleding van het festijn? 

Een kinderfeestje en thema met één handeling!

Dit klinkt natuurlijk onwerkelijk, maar het is toch echt zo! Het enigste waar u voor hoeft te zorgen zijn de versnaperingen voor de kinderen, de rest is allemaal in de themakisten van Blitzz te vinden.  Er zijn zes verschillende thema’s ontworpen, die allen bestaan uit de volgende onderdelen:

-Een handleiding voor u als begeleider

-Een compleet draaiboek voor het complete kinderfeestje thema

-Een gemakkelijk te bevestigen decor

-Verkleedkleding

-Schmink

-Zelfgemaakte bijpassende voorwerpen

-Muziekinstrumenten

-Knutselspullen

-6 tot 8 spellen

-Een passend presentje!

Kinderfeestje thema met verhaal.

Het draaiboek dat voor elk thema ingericht is, begint met een inleidend verhaal voor de kinderen. Dit zal ze moeten interesseren in het geschetste sprookje. Wanneer de kinders op de hoogte zijn van de grote verhaallijn, kunnen ze zelf een karakter uitkiezen. Dit zorgt ervoor dat de fantasie en creativiteit geprikkeld wordt. Om de kleuters echt in hun personage in te laten leven, kunnen zij zich omkleden, zodat ze bijvoorbeeld allemaal piraten en rovers zijn! Aan de hand van de spelletjes wordt de verhaallijn gevolgd, zodat er altijd leuke activiteiten zijn. Actief, gezellig en ook nog eens leerzaam. Een kinderfeestje thema organiseren is nog nooit zo makkelijk geweest!

U kunt de kisten ophalen of laten bezorgen vanaf 75 euro.

Kijk of er een leuk feestje voor uw kind bij zit, op de pagina met de verschillende Thema's