De Blitzz Toverkist bevat alles wat je nodig hebt voor een uniek kinderfeest.

Kinderverjaardag

De kinderverjaardag is voor uw zoon of dochter één van de belangrijkste dagen van het jaar. Het is dan ook logisch dat u wilt dat alles tot in de puntjes verzorgd is en dat is tegenwoordig gemakkelijk te regelen, met de themakisten van Blitzzfeest. Een geweldige feestje in eigen huis!

Kinderverjaardag met een thema 

De kisten zijn er in zes varianten, die elk een eigen verhaal en thema hebben. Zo is er de Beestenboel, Rovers en Piraten, Indianen, Heksen en Tovenaars, de Dans om de Wereld en het Kabouters en Dwergen feest. Uw kinderverjaardag was nog nooit zo compleet! De toverkisten bevatten namelijk kostuums, schmink, decors, knutselbenodigdheden, bijpassende handgemaakte voorwerpen en spelletjes. Al deze spullen zijn volledig in lijn met het fantasierijke verhaal dat bij het thema hoort. Bijkomend voordeel is ook nog eens dat er een volledig draaiboek aanwezig is, zodat u alles onder controle heeft! 

De themakisten maken een kinderverjaardag méér dan alleen gezellig!

Natuurlijk is het hartstikke leuk en origineel om een feest te hebben waarbij alle kinderen in een indianenpakje rond rennen, maar de toverkist heeft ook een positieve invloed op de ontwikkeling van de kinderen. De samenstelster van de inhoud van de kisten heeft als pedagogisch medewerkster veel ervaring met kleuters en peuters opgedaan, die zij meegenomen heeft bij de uitwerking van de draaiboeken. Zo krijgen de kinderen allemaal een verschillend personage, waarin ze zich moeten inleven, hetgeen de fantasie en de creativiteit stimuleert. Daarnaast zorgen de diverse spelletjes ervoor dat ook de snelheid, behendigheid en concentratie van de kinderen ontwikkeld worden. Leuk, leerzaam en beregezellig: de juiste ingrediënten voor een kinderverjaardag! 

Wilt u meer weten over de diverse thema’s en de mogelijkheden om ook een kist op de kinderverjaardag van uw kinder te krijgen? Kijk dan hier