De Blitzz Toverkist bevat alles wat je nodig hebt voor een uniek kinderfeest.

Over Blitzz Feest

Blitzz Feest is opgezet door Lotty Smienk, een creatieve regeltante met passie voor kinderen en stapel gek op een gezellig feestje. Daarnaast is zij werkzaam als kwaliteitscoach en houd zij zich onder anderen bezig met het ontwikkelen van lesmethodieken die uitdagend en inspirerend zijn voor een kind.


Lotty: “Mijn dochter van 8 jaar is bijna het hele jaar bezig met haar verjaardagsfeest: Mam... hoeveel nachtjes slapen nog?? Mam
... wat zullen we nu weer eens bedenken? Voor de ontwikkeling van een kind speelt fantasie een belangrijke rol. Ik vind het heerlijk om de fantasie van kinderen te prikkelen, waardoor zij volop genieten en voor heel even iemand anders mogen zijn. Een piraat, rover, heks, tovenaar, aap, krokodil, kangoeroe, danseres, papegaai, Mexicaanse danser, kabouter, indiaan of een grote beer. Ik kon niet meer stoppen... ik zat vol inspiratie en spannende ideeën! En zo is Blitzz Feest ontstaan. Een fantasievol feest met de Blitzz Toverkist!”


"Een fantasievol feest met de Blitzz Toverkist"


Referentie over een Blitzz Toverkist ...


Themafeest Indianen

Omdat het soms best lastig is om voor een aantal kritische vijfjarigen iets leuks te verzinnen, EN omdat ik inmiddels er al eea over had gehoord, besloten wij om voor het verjaardagspartijtje van onze dochter een themakist (Indianen) bij Blitzz Feest te huren.

 

En toen was het eindelijk zo ver: in de ochtend begonnen we met het versieren van de tuin, tot grote pret van de jarige, die natuurlijk meehielp.

In het begin van de middag kwamen de kinderen binnen; “Wauw wat gaaf!!” werd er al geroepen bij de aanblik van de versierde tuin. Er stond inmiddels een tipi, compleet met zgn. koeienhuid, trommels en dromenvangers etc.

 

Al zittend op het kleed voor de tipi hebben we eerst taart gegeten en kreeg de jarige haar kadootjes. Daarna eenkorte introductie met het Toverei van Hermalijn en nadat alle kindjes hun kostuum, schmink en zelfbedachte naam hadden uitgekozen, konden we echt losgaan.

Wij hebben diverse spelletjes afgewisseld met een moment waarop even iets lekkers werd gegeten/gedronken of geknutseld, of gewoon vrij kon worden gespeeld. En ondanks dat we ruim vier uur bezig zijn geweest, vloog de middag om en hebben weuiteindelijk alle indiaantjes weer tevreden naar huis gebracht.

Een klein aandenken in een zakje mee naar huis en iedereen kon terugkijken om een zeer geslaagde verjaardagspartij!

 

Wat we zelf erg fijn vonden is het gemak waarmee dit dit partijtje zo’n succes werd (het was een prachtige zomerdag, maar zelfs als het weer even tegenzit, kun je dit prima binnenshuis doen). Met betrekking tot de inhoud van de themakist is aan alles gedacht, en dat scheelt een hoop werk. Ook is de prijs/kwaliteit-verhouding prima en zou ik persoonlijk in de toekomst zeker nog een keer kiezen voor het huren van een kist van Blitzz Feest !  15-10-2013  

 

Groet,

 

P. Best