De Blitzz Toverkist bevat alles wat je nodig hebt voor een uniek kinderfeest.

Begeleiding tijdens het kinderfeestje

U kunt ervoor kiezen om het gehele feestje te laten verzorgen door een spelbegeleider. Deze spelbegeleider is pedagogisch opgeleid en heeft veel ervaring met kinderen van 0 tot 12 jaar. De spelbegeleider houdt het draaiboek in de gaten en kan inspelen op de wensen van de kinderen binnen het gemaakte programma. U hoeft zich dus zelf niet bezig te houden met het begeleiden van het feestje en het entertainen van de kinderen.

Ook is het mogelijk het feestje te vieren op de Laanstraat 99 te Baarn. In de speelwinkel is een plek gecreëerd waar ook feest gevierd kan worden. 


Bedrijfsfeestje of trouwerij
Geeft u een feest? Voor bedrijfsfeestjes, partijen en trouwerijen verzorgt Blitzz Feest een compleet draaiboek en professionele begeleiding voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Zo kunt u tijdens een feest samen met de gasten in alle rust van de dag genieten en hebben de kinderen een Blitzz Feest.

Wilt u ook een goochelaar, ballonnenartiest of theatershow? Alles is mogelijk!!
Laat weten wat uw wensen zijn en wij bieden u binnen 24 uur een voorstel voor een onvergetelijke dag. Mail ons of bel met Lotty 06-30947142