De Blitzz Toverkist bevat alles wat je nodig hebt voor een uniek kinderfeest.

Plaatje rover

De dag waarop moeder op wereldreis ging, werden Oelala en zijn broers en zussen allemaal rovers en piraten. Tot op een dag Oelala de heer Hendrik tegenkwam, die hun een volgend voorstel deed. ‘Luister, jullie zijn slimme rovers en piraten, jullie moeten voor mij stelen niet iets maar iemand’. Verdrietig vertelde de heer, dat zijn dochter in handen is geraakt van de schurk Baltazar Zij moeten de fles met schatkaart vinden zodat zij weten waar Isabella is… Hoe gaan zij Isabella redden?

 

Thema: Rovers en piraten

(voor meisjes en jongens van 4 - 8 jaar)

De Blitzz Toverkist bevat een prachtig decor, kostuums, muziekinstrumenten, spelletjes en een draaiboek waarin het hele feest staat omschreven. Alles wat u nodig heeft voor een uniek feest, u hoeft verder alleen nog maar voor een sapje en een versnapering te zorgen.

Uit het ei van Hermalijn de Tovervogel komt een spannend verhaal. De fantasie van de kinderen wordt daarbij volop geprikkeld en gestimuleerd. 

U kunt de toverkist ophalen of thuis laten bezorgen, eventueel met spelleider die het 3 uur durende programma voor u verzorgt. Ook is er een mogelijkheid om een compleet draaiboek te laten maken voor uw bruiloft of bedrijfsfeest. Vraag naar de mogelijkheden!


Wat zit er in de rovers en piraten Toverkist:


- Het grote toverei van Hermalijn
- 8 kleine tovereieren (daar staat in wie je mag zijn)
- Hermalijn de Tovervogel
- Schmink met een boek vol schminkvoorbeelden
- Prachtig handgemaakt decor
- Draaiboek inclusief handleiding voor het hele feest
- Kostuums met alles erop en eraan
- Een bijpassend spannend verhaal
- Muziekinstrumenten
- Een cadeautje voor alle feestneuzen
- Knutselactiviteit.                                                                                                             - -

- Een echt 3 delig kapiteinspak, 8 keer een 3 delig piraten en rovers pak, 8 hoofdkluivers, enge haak voor de rover met één arm, gouden ketting, papegaai, zwaard, zeeroverstouw, kompas, lijst met stoere scheepstaal, verrekijker, foto lijstje van moeder, blinddoek, 2 piraten vlaggen en natuurlijk een echte fles met schatkaart (kroniek)......

Handleiding
Voordat u aan het draaiboek begint is er een kleine handleiding. Daar staan een paar belangrijke punten in, die u de rol als begeleider makkelijker kan maken.

Draaiboek
Voor ongeveer 3 uur feestplezier. In het draaiboek staat de hele feestmiddag omschreven. Zo weet u als begeleider van het spel wat er gaat gebeuren.

Bij de Toverkist zit ook een knutselactiviteit, die kunt u gebruiken wanneer u denkt dat daar het juiste moment voor is… Zitten de kinderen allemaal lekker in het spel, dan wacht u tot het laatste moment… Zijn de kinderen toe aan een rust moment, dan is er de mogelijkheid om te knutselen.

Het spel kan zowel binnen als buiten gespeeld worden. Het decor is 3 x 2 meter en kan door middel van een touw in de huiskamer, bos of in de tuin opgehangen worden.