De Blitzz Toverkist bevat alles wat je nodig hebt voor een uniek kinderfeest.

Themakist

Een themakist zorgt ervoor dat u in één klap het verjaardagspartijtje van uw kind volledig geregeld heeft. Leuk, gezellig én leerzaam, dát zijn de Toverkisten van Blitzzfeest.

Wat kunt u verwachten in de themakist?

De toverkist is zo samengesteld, dat het thema optimaal tot uiting komt. Alles begint natuurlijk met de setting van het verhaal: de themakist bevat een decor van 2 á 3 meter , die met behulp van een touw gemakkelijk in de kamer op te hangen zijn. Vervolgens is het tijd voor de grote verkleedpartij! Voor ieder kind is in de themakist een kostuum ontworpen dat aansluit bij zijn of haar personage. Met schmink kan het helemaal afgemaakt worden, zodat alles klaar is voor het verhaal en de bijbehorende spellen. De spellen zijn allemaal in lijn met ‘het grote verhaal’ van het thema. De thema’s en het draaiboek zijn volledig uitgewerkt met de ontwikkeling van het kind in het achterhoofd, zodat het verjaardagspartijtje niet alleen erg leuk is, maar ook nog eens educatief! In de themakist zit alles voor een onvergetelijk kinderfeestje

Een themakist voor elke leeftijd!

Kinderen kunnen nog wel eens flink verschillen in interesses. Het ene meisje is de andere niet en over de verschillen tussen jongens en meisjes hoeven we niet eens te beginnen. Vandaar dat Blitzzfeest zes verschillende thema’s bedacht heeft, die allen op een doelgroep afgestemd zijn. Hieronder vindt u de diverse thema’s, met tussenhaakjes de doelgroep voor wie deze bedoeld zijn. 

- Kabouters en Dwergen ( Meisjes en jongens, 2 tot 6 jaar)

- Dans om de Wereld ( Meisjes en jongens, 4 tot 10 jaar)

- Heksen en Tovenaars ( Meisjes en jongens, 4 tot 8 jaar)

- Indianen ( Meisjes en jongens, 4 tot 8 jaar)

- Rovers en Piraten ( Meisjes en jongens, 4 tot 8 jaar)

- Beestenbende (Meisjes en jongens, 3 tot 7 jaar)

Kijk op onze website voor meer informatie over de inhoud van de themakist en de bestelmogelijkheden