De Blitzz Toverkist bevat alles wat je nodig hebt voor een uniek kinderfeest.

Themakist Kinderfeestje

Voor de verjaardag van uw kroost is een verkleedkist met een thema een zeer origineel idee, dat geheid goed aanslaat bij de kinderen. De toverkisten van Blitzzfeest bevatten alles wat nodig is om een echte knalfuif te geven!

De Blitzzfeest toverkist: de ideale themakist voor een kinderfeestje

Themakisten van Blitzzfeest zijn niet alleen een verkleedkist, maar bevatten een compleet verhaal. De inhoud van elke kist is op een thema gericht en zorgvuldig samengesteld. Bij het ontwerp is vanuit de pedagogiek ook de ontwikkeling van vaardigheden in ogenschouw genomen, zodat de kinderen niet alleen een gezellige tijd hebben, maar spelenderwijs ook nog eens dingen bijgebracht worden. Voor u als ouder zijnde, zorgt  de themakist voor een kinderfeestje zonder zorgen. Er is een volledig draaiboek toegevoegd, zodat u altijd weet wat er gaat gebeuren en de kinders ten allen tijden bezig zijn. 

De inhoud van de themakist kinderfeestje: 

-Draaiboek

-Inleiding

-Acht kostuums en schmink

-Bijpassende handgemaakte voorwerpen

-Een uniek en gemakkelijk op te hangen decor

-Acht tot tien spelletjes

Nadat de grote lijnen van de sprookjesachtige verhalen duidelijk gemaakt zijn met behulp van de inleiding, worden er lootjes getrokken om te bepalen wie welk personage uit het sprookjesverhaal gaat spelen. Vervolgens kunnen de bengels volledig omgetoverd worden tot hun karakter, zodat zij met behulp van fantasie en creativiteit in hun rol kunnen inleven. De diverse spelletjes dienen vervolgens als leidraad voor de verhaallijn en bevorderen de snelheid en samenwerking. Het enigste wat u hoeft te doen is zorgen voor de begeleiding en een versnapering! Compleet, gezellig en leerzaam: dat is de themakist voor het kinderfeestje!

De verschillende thema’s 

Verschillende kleuters hebben verschillende interesses. Vandaar dat Blitzzfeest toverkisten met verschillende onderwerpen heeft: 

-Rovers en Piraten 

-Kabouters en Dwergen

-Dans om de Wereld

-Heksen en Tovenaars

-Beestenbende

-Rovers en Indianen

Voor de verhaallijnen kunt u terecht op de pagina met thema’s en inhoud van de toverkisten