De Blitzz Toverkist bevat alles wat je nodig hebt voor een uniek kinderfeest.

Themakisten 

Themakisten van Blitzzfeest bevatten een verhaal, een fantasie. De inhoud is zorgvuldig op dit verhaal en het thema afgestemd, zodat de fantasie tot leven komt. Een ideaal en uniek idee voor het verjaardagspartijtje van uw kind!

Welke verschillende themakisten zijn er? 

Met de interesses van kinderen van verschillende leeftijdsgroepen in het achterhoofd, zijn diverse thema’s opgesteld. 

-Kabouters en Dwergen 

Voor de 2 tot 6-jarigen zijn Hompeltje en Pompeltje in het leven  geroepen, die samen de kabouterkoning gaan ontmoeten! 

-Dans om de Wereld 

Bij deze kist draait alles om dansen uit de hele wereld! Leer de Flamenco, de slangendans en nog vele andere stijlen. Bedoelt voor de leeftijden 4 tot 10. 

-Heksen en Tovenaars

Treedt toe tot de magische toverwereld, brouw drankjes en leer van het grote heksenboek. Een zeer leerzame en leuke ervaring voor 4 tot 8-jarigen. 

-Indianen

Slimme Beer en zijn vriendjes moet de magische toversteen van zijn kamp terug zien te halen op de Cherokee-berg. Een avontuurlijke onderneming voor kinderen van 4 tot 8 jaar.

-Rovers en Piraten

Isabella is ontvoerd door Baltazar en de kinders moeten de schatkaart zien te vinden, zodat ze haar kunnen redden! Barstensvol met actie! Adviesleeftijd: 4 tot 8.

-Beestenbende

De dieren van het bos moeten verhuizen om nieuw voedsel te vinden, maar daarvoor moeten ze wel langs leeuw Tom. Spannende hindernissen voor 3 tot 7-jarigen.

Wat kunt u in de themakisten verwachten? 

Zoals reeds aangegeven, zijn de themakisten zorgvuldig samengesteld. Er zitten 8 kostuums in, die ervoor zorgen dat de kinderen volledig in hun karakter opgaan. De bijgeleverde schmink en de handgemaakte voorwerpen maken de outfits volledig af. Om ervoor te zorgen dat de omgeving tot leven komt, wordt er een decor bijgeleverd, hetgeen bestaat uit een doek dat gemakkelijk door de kamer te spannen is. Het draaiboek en de verschillende spelletjes vertellen het verhaal in woord en beeld, zodat alles aanwezig is om een levensecht sprookje te creëeren. 

De educatieve waarde van de themakisten 

Dit soort feestjes zijn niet alleen erg leuk en gezellig, ze stimuleren ook de ontwikkeling! De creativiteit en fantasie worden gestimuleerd door de verhaallijnen, de spellen zorgen voor snel en behendigheid en natuurlijk spelen de begrippen ‘samenwerken’ en ‘delen’ ook een grote rol. Pedagogisch verantwoord, gemakkelijk en beregezellig: dát zijn verjaardagsfeesten met de Toverkisten van Blitzzfeest!