De Blitzz Toverkist bevat alles wat je nodig hebt voor een uniek kinderfeest.

Themakisten Kinderfeestje

Een origineel verjaardagspartijtje met kledingkist en compleet bijpassend verhaal? Dat is mogelijk! Met een themakisten kinderfeestje van Blitzzfeest heeft u alles bij de hand om een geslaagd feest te organiseren, zonder daar zelf al te veel voor te hoeven organiseren! 

De verschillende themakisten voor het kinderfeestje 

Met het oog op de verschillende interesses van kleuters en peuters, zijn diverse onderwerpen geselecteerd, zodat er voor ieder wat wils is. De toverkisten van Blitzzfeest hebben de volgende thema’s meegekregen: 

-Rovers en Piraten

-Indianen

-Dwergen en Kabouters

-Dans om de Wereld

-Beestenbende

-Heksen en Tovenaars

De inhoud van de ideale themakisten voor een kinderfeestje

Bij Blitzzfeest gaat het niet zo zeer om de inhoud zelf, maar meer om wat deze toevoegt aan het verhaal. De thema’s hebben allen een verhaal meegekregen, wat tot leven komt met de verschillende passende onderdelen. Het gemakkelijk op te hangen decor zorgt ervoor dat de omgeving aan de verhaallijn aangepast wordt. De kinderen krijgen vervolgens een personage toebedeeld, waarna ze zichzelf met kostuums, schmink en handgemaakte voorwerpen volledig aan hun rol kunnen aanpassen.  Het script wordt op een spelende wijze gevolgd, door middel van de diverse spelletjes. Voor u als begeleider is er een draaiboek aanwezig en daarnaast een inleidend stuk dat u kunt vertellen om de kinders in het sprookje op te slokken. Het enigste waarvoor u hoeft te zorgen, is een hapje en een drankje!

Wilt u ook een themakisten kinderfeestje? Bekijk dan de leverings- prijzen en voorwaarden