De Blitzz Toverkist bevat alles wat je nodig hebt voor een uniek kinderfeest.

Verhalenverteller Hermalijn de Tovervogel

Hallo, ik ben Hermalijn de Tovervogel. Wat ben ik blij dat ik zo veel mag toveren. Ik doe mijn best om al mijn allermooiste tover en speel ideeën met jullie te delen. Jullie houden toch ook het liefst van dagdromen en met open ogen voor jullie uit staren? Dat doen jullie goed, want daarmee oefenen jullie je fantasie en die hebben jullie hard nodig om te kunnen toveren.

Er was eens een piraat en die heette ... Net zoals jij !

Nodig verhalenverteller Hermelijn uit op jou feestje, hermelijn neemt jou en je vriendjes mee in jullie eigen sprookjesverhaal waarin jullie de hoofdrollen spelen ... Heb je altijd al eens een echte piraat, danseres, indiaan, heks, tovenaar of kabouter willen zijn ? Zeg maar wat jij wil zijn en Hermelijn verzint er een spannend verhaal bij .....

Er was eens ........ 


Hermalijn de verhalenverteller op het kinderdagverblijf ......

 

Elke week komt Hermalijn op het kinderdagverblijf een spannend verhaal vertellen. Met een koffer vol met mooie zelfgemaakte voorwerpen en Hermelijn wordt de fantasie van de kinderen volop geprikkeld. 

Interactief voorlezen is niet alleen plezierig, het is belangrijk voor de ontwikkeling van je kind. Het prikkelt de fantasie en stimuleert onder meer de taal- en spraakontwikkeling en de sociale vaardigheden. Het vergroot de woordenschat, draagt bij aan het taalgevoel en taalbegrip en de kinderen oefenen de luistervaardigheid en het concentratievermogen.

Hermalijn weet precies hoe dit moet ! Op een speelse, grappige en educatieve manier kan Hermalijn de verhalenverteller bij u op het kinderdagverblijf er een bijzonder moment van maken ...... 

Elke week een ander spannend verhaal .....  

 

Ik zie jullie snel……

roekoe.. roekoe.. Ik ben verhalenverteller Hermelijn ! Mijn telefoonnummer is 06-41772579